Meireles 52 gün sonra

Meireles 52 gün sonra
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Torku Konyaspor karşısında son lig maçına göre ilk 11'inde 7 değişikliğe gitti.

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanarak final için büyük avantaj yakalayan sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik direktör, Ülker Stadı'nda oynanan rövanş için kadrosunda rotasyon yaptı.

Gaziantepspor maçında forma giyen Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Robin van Persie, Luis Nani, Bruno Alves ile Gökhan Gönül, bu karşılaşmada ilk 11'de yer almadı. Pereira bu futbolcuların yerine ligde az forma şansı tanıdığı Fabiano Ribeiro, Ozan Tufan, Jose Fernandao, Diego Ribas, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba'ya görev verdi.

4 as oyuncu kadroda yok
Vitor Pereira, as oyuncuları Volkan Demirel, Van Persie, Nani ve Alves'i 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir'le oynanacak maçı düşünen Pereira, bu isimlerin yanı sıra Mehmet Topuz ile sakatlığı devam eden Lazar Markovic ve kadro dışı kalan Caner Erkin'e maç kadrosunda yer vermedi.

Meireles 52 gün sonra kadroda
Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Raul Meireles, 52 gün sonra maç kadrosuna alındı.

Portekizli futbolcu en son Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 13 Mart'ta oynanan Kayserispor maçında kadroda yer almıştı.

Diego tartışması devam etti
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas'a bir grup taraftar destek verirken bir kısım taraftar yine tepki gösterdi.

Kadıköy'de oynanan son iki lig maçında taraftar Diego'ya destek konusunda ikiye bölünmüştü. Maçtan önce ısınmak için sahaya çıkan Brezilyalı futbolcuyu Migros Tribünü'ndeki taraftarlar destekledi. Okul Açık Tribünü'ndeki taraftarlar ise bu desteği ıslıklarla protesto etti.

Taraftar ilgi göstermedi
Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında oynanan rövanş maçına taraftarlar ilgi göstermedi.

Ülker Stadı'nın tribünlerinin büyük kısmı boş kaldı. Karşılaşmayı konuk takım için ayrılan tribünde 10 Torku Konyasporlu taraftar takip etti.