Mehmet Ekici bu rekoru kıracak mı?

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Kardemir Karabükspor'u 3-2 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın oyuncularını, kazanma isteklerinden dolayı tebrik ettiği öğrenildi.

Maçın son bölüme kadar mücadeleyi bırakmadıkları ve karşılaşmayı kazandıkları için oyuncularını kutlayan Yanal'ın, "Bugünkü isteğiniz beni memnun etti. Bunu her maçta sahaya yansıtmanızı bekliyorum. Ancak özellikle maçın ilk yarısında yaptığınız basit savunma hatalarını düzeltmemiz gerekiyor. Her zaman yediğinizden fazlasını atamayabiliriz." dediği ifade edildi.

Kardemir Karabükspor maçında attığı iki gol ve yaptığı asistle yıldızlaşan Mehmet Ekici'ye de ayrı bir parantez açan Ersun Yanal'ın, başarılı futbolcuya özel olarak teşekkür ettiği belirtildi.

Sezon başında Bundesliga ekibi Werder Bremen'den transfer edilen Mehmet Ekici, attığı frikik golleri ve kullandığı etkili duran toplarla yaptığı katkıyla dikkat çekiyor.

Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa, İstanbul Başakşehir ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında frikikten gol bulan Mehmet Ekici, kalan haftalarda 2 kez daha frikik golü bulursa son 12 yılda Süper Lig'de bir sezonda en çok frikik golü atan oyuncu olacak.

Son 12 yılda Van Hooijdonk, Vederson, Mehmet Topuz ve Selçuk İnan sezonu 5 frikik golü ile tamamlamıştı.

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal'ın, Napoli maçı sonrası sosyal medyada yaptığı açıklamalar nedeniyle Kardemir Karabükspor maçı kadrosuna almadığı Kevin Constant'la çalışmak istemediği, bu fikrini de Ganalı futbolcunun yapacağı savunmanın ardından yönetime ileteceği öğrenildi.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?


Canlı skor


Spor Toto


Süper lig puan durumu