Medipol Başakşehir - Medicana Sivasspor: 2-2

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Medicana Sivasspor, 2-0 önde olduğu karşılaşmada Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalarak büyük fırsat tepti.

Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi veren Medipol Başakşehir ile ligde kalma savaşı veren Medina Sivasspor'u karşı karşıya getiren karşılaşmaya Sivasspor etkili başladı. Çağatay Çeken'in sağdan ceza alanına yaptığı ortaya arka direkte dokunan Beykan Şimşek 10. dakikada Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip bu golden 6 dakika sonra Beykan Şimşek'in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Medipol Başakşehir, 22. dakikada Emre Belözoğlu'nun penaltıdan attığı golle farkı bir'e indirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı, Medicana Sivasspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Medipol Başakşehir, Mehmet Batdal ve Edin Visca ile Sivas kalesine gol için yüklendi. 70. dakikada Mehmet Batdal'ın ağlara gönderdiği gol hakem Fırat Aydınus tarafından geçersiz sayıldı. Gol için baskılarını artıran Medipol Başakşehir'de Stefano Napoleoni oyuna girdikten üç dakika sonra attığı golle takımına beraberliği getirdi. Kalan bölümde her iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 49'a çıkartırken, puanını 25'e çıkartan Medicana Sivasspor ise ligde kalma çok değerli iki puan kaybetti.

Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle maç öncesi anonsları 11 yaşındaki Emir Albayrak yaptı. İki takım sahaya ay-yıldızlı tişört giyen çocuklarla çıktı.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: 2 - MEDİCANA SİVASSPOR: 2

STAT: Başakşehir Fatih Terim
HAKEM: Fırat Aydınus, Samet Çavuş, Yusuf Bozdoğan

SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Bekir İrtegün (Dk. 57 Cenk Ahmet Alkılıç), Yalçın Ayhan, Epureanu, Alparslan Erdem, Visca, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir (Dk. 79 Napoleoni), Doka, Mossoro (Dk. 67 Cikalleshi), Mehmet Batdal
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

MEDİCANA SİVASSPOR: Setkus, Çağatay Çeken (Dk. 55 İbrahim Öztürk), Boye, Oumari, Gökhan Süzen, Kone, Yiğit İncedemir (Dk. 71 Taouil), Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Tanase (Dk. 85 Adem Koçak), Chahechouhe
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GOLLER: Dk. 10 ve 16 Beykan Şimşek (Medicana Sivasspor), Dk. 22 Emre Belözoğlu (Penaltıdan), Dk. 82 Napoleoni (Medipol Başakşehir)

SARI KARTLAR: Dk. 21 Yiğit İncedemir (Medicana Sivasspor), Dk. 36 Mahmut Tekdemir, Dk. 62 Epureanu, Dk. 90+6 Alparslan Erdem (Medipol Başakşehir)  42' 

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu

Galatasaray - Kasımpaşa maçı canlı skor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle