Masaya yumruğunu vuracak!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Prandelli'nin Balıkesirspor karşısında alınan yenilgi sonrası futbolcularıyla özel görüşmeler yaparak ortaya konan kötü futbolun nedenini araştırdığı öğrenildi.

Oyuncularıyla yaptığı toplantıda ''Benim için antrenmanlarda istekli olmak , kendini göstermek çok önemli. Takımı, kadroyu buna göre kuruyorum. Ama aynı isteği ve arzuyu maçlarda göremiyorum'' şeklinde konuşan Prandelli'nin öncelikle kaptan Selçuk'la konuşacağı , ardından futbolcularla yapacağı birebir görüşmelerle bunun sebeplerini ortaya çıkarmaya çalışacağı belirtildi.

Başkan Ünal Aysal'la yaptığı görüşmede destek mesajları alan İtalyan teknik adamın takımın en kısa zamanda toparlanması için yapacağı görüşmelerin sonuçlarını değerlendireceği belirtilirken bir yandan da antrenmanlarda Sivasspor maçında kadroda yapmayı düşündüğü değişikliklerin taktik çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Prandelli'nin Sivasspor karşısında forvette Burak - Pandev ikilisini birlikte oynatmayı düşündüğü , Melo'nun dönüşüyle birlikte orta saha kurgusunu da değiştireceği vurgulandı. Yekta'nın yerine Melo'yu oynatacak olan Prandelli'nin Dzemaili'yi de yedek bırakmayı planladığı , yabancı haklarını Muslera - Chedjou - Melo - Sneijder - Pandev'den yana kullanacağı  belirtildi.

İtalyan teknik adamın sağ bekte ise yeni arayışlar içine girebileceği ifade edildi. bu mevkii için hafta içinde yapılacak antrenmanların belirleyeceği belirtiliyor.