Kartal'dan dev takas teklifi!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta gözler Bursaspor'un orta sahadaki milli yıldızı Ozan Tufan'ın üzerinde... 
 
Siyah beyazlı takımda Veli Kavlak ile Tolgay Arslan'ın sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olmalarıyla orta sahaya transfer gündeme gelince başkan Fikret Orman, Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı'nı arayarak Ozan Tufan'ı istedi. 
 
Başkan Bölükbaşı da daha önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerini arayarak Ozan'ı istediğini ve 6 milyon euro teklif ettiğini belirterek, "Bizim Ozan için belirlediğimiz rakam 8 milyon euro. Bu rakamı verirseniz olabilir" dedi. 
 
Başkan Fikret Orman'ın rakamı yüksek bulması ve takas teklifi üzerine Bölükbaşı'nın "Cenk Tosun ve Kerim Frei yanında yapılacak para teklifini de değerlendirebiliriz" yanıtı verdiği belirtildi. 
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in eski talebesi Ozan'ı kadrosunda görmek istediği ancak başkan Fikret Orman'a maddi şartların uygun olması halinde transferinin gerçekleşmesini önerdiği öğrenildi. 
 
Beşiktaş, Ozan için şartları değerlendirirken, Fikret Orman'ın Recep Bölükbaşı'ndan Serdar Aziz'i de istediği ancak olumsuz yanıt aldığı ifade edildi. 
 
Siyah beyazlılar, orta sahaya yapılacak transfer için Ozan dışında Gökhan İnler için de girişimlerini sürdürüyor. Napoli'de geçen sezon 32 maçta forma giyen Gökhan ile prensipte el sıkışan Beşiktaş, Türk asıllı İsviçreli futbolcunun kulübüyle pazarlığı sürdürüyor. Gökhan'ın 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Napoli ile bonservis konusunda anlaşma sağlanıp pürüzlerin kısa sürede giderilmesi bekleniyor. 
 
Avusturya kampıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, 4. hazırlık maçını yarın (bugün) saat 19'da Slovenya takımı NK Zavrc ile oynayacak. Beşiktaş'ın  İtalyan takımı Atalanta'yla yapması planlanan hazırlık maçı ise rakibin güvenlik sebebiyle oynamak istememesi üzerine iptal edildi. Siyah beyazlılar 1 ya da 2 ağustos'ta başka bir takımla hazırlık maçı organize etmeyi planlıyor. 
 
Bu arada Beşiktaş kulübü, inşaası süren yeni stadın çatı montajı sırasında iskelelerden birinin çökmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan iki işçinin sağlığı ve tedravi süreciyle yakından ilgilendiğini açıkladı. Stat inşaatında enkaz kaldırma çalışmalarının sürerken, kapalı tribünün önünde bulunan çatı iskeletinin büyük ölçüde hasar aldığı görüldü. Stat açılışında bir gecikme olacağı öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer