ManU'nun müthiş Bayern planı!

ManU'nun müthiş Bayern planı!
Premier Lig'de Alex Ferguson sonrası istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayan Manchester United, yeni sezon için çalışmalarına şimdiden başladı. İngiliz devinin hedefinde Bayern Munih'in iki yıldız oyuncusu Arjen Robben ve Robert Lewandowski var.

Avrupa basınında yer alan haberlere göre önümüzdeki sezon Bayern Munih'de forma giymek istemeyen Arjen Robben'in, daha önce Bayern Munih'te birlikte çalıştığı ve aynı zamanda vatandaşı olan eski hocası Louis van Gaal'i arayarak Manchester United'ta oynamak istediğini söyledi, 64 yaşındaki hocanın geniş alanlarda "hızlı ve yaratıcı" bir oyuncuya ihtiyaç duymasından dolayı bu transfere çok sıcak baktığı iddialar arasında.

Kurt hocanın Manchester United'ın gol yollarındaki sorununu çözmesi için düşündüğü oyuncu ise Bayern Munih'in Polonyalı Robert Lewandowski. Louis van Gaal'in yıldız oyuncunun transferinin gerçekleşmesi için çalışmalara şimdiden başlanması gerektiğini söylediği konuşulanlar arasında. Lewa'nın adı sürekli Real Madrid ile anlılıyordu. Yıldız golcü de, menajeri aracılığyla Bayern'den ayrılabileceğini söyleyerek transfer iddialarına açık kapı bırakmıştı.

Hatırlanacağı üzere Manchester United, sezon başında Bayern Munih'ten Bastian Schweinsteiger'i transfer etmişti.

(Ligtv.com.tr)