Manisa'dan '500 TL' tepkisi

Manisa'dan '500 TL' tepkisi
Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen, Bucaspor ile bu akşam deplasmanda oynanacakları PTT 1. Lig müsabakasında konuk takım tribününde bilet fiyatının 500 lira olarak belirlenmesine ilişkin, "Bucaspor yönetimini anlamak mümkün değil" dedi.

Mergen, gazetecilere yaptığı açıklamada, kümede kalma mücadelesi veren iki takımın bu akşam İzmir'de yapacağı karşılaşmada, konuk takım taraftarı için belirlenen bilet fiyatlarına tepki gösterdi. 

Yaptıkları görüşmede, Bucaspor yönetiminin ilk önce Manisaspor taraftarına yer ayırmaya yanaşmadıklarını, daha sonra 300, ardından da 450 seyirci alacaklarını bildirdiklerini ifade eden Mergen, "Seyirci sayısını artıran yönetim, karşımıza Türkiye liglerinde en pahalı bilet fiyatını koydu" dedi.

Ligin ilk yarısında Bucaspor taraftarının Manisa'daki maçı 5 lira ödeyerek izlediğini hatırlatarak, sahaya çıkıp, fair-play çerçevesinde mücadelelerini ortaya koyacaklarını söyleyen Mergen, "Sahadan galip ayrılan takım olacağız. Bu ligden düşen takım biz olmayacağız. Yapılanların iki kulübün dostluğu adına iyi izler bırakmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ligde kalma mücadelesi veren Bucaspor ile Manisaspor'un saat 20.30'da Yeni Buca Stadı'nda oynayacağı karşılaşma öncesinde misafir takım seyircisinin müsabakaya alınmayacağı ilan edilmiş, ancak karar bugün Manisasporlu 450 taraftarın maça alınacağı şeklinde değiştirilmişti. Gelişmenin ardından Bucaspor yönetimi misafir takım tribünü için bilet fiyatını 500 lira olarak açıklamıştı.