Manisa'da Mehmet Altıparmak dönemi

Manisa'da Mehmet Altıparmak dönemi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak PTT 1. Lig'e yükselen Manisaspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Manisaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, "Manisasporumuz, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya vardı. Altıparmak, Manisa 19 Mayıs Stadı Kulüp Yönetim Merkezi'nde başkanımız Abdullah Mergen ile yaptığı görüşme sonrasında kulübümüz ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladı." denildi.

Açıklamada, Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen'in anlaşmayla ilgili görüşlerine de yer verildi.

Mengen, Mehmet Altıparmak'ın başarılı bir teknik direktör olduğunu belirterek, "Mehmet Altıparmak hocamız geçmişte görev aldığı takımlarda oynattığı futbol ile Türk futbol kamuoyunun beğenisini kazanmış önemli bir isim. Kendisinin kulübümüze çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Manisaspor'da görev almasının kendisi için bir onur olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam ise, "Amacımız geçmiş sezonlarda Süper Lig'de önemli işler gerçekleştiren Manisaspor'u layık olduğu Süper Lig'e tekrar çıkarmak." açıklamasında bulundu.

Altıparmak'ın yardımcılıklarını Murat Özduran, Korhan Özen ve Şanver Göymen'in yapacağı bildirildi. Ayrıca Manisaspor Kulübünün haziran ayı içinde kongreye gideceği öğrenildi.