Manisa eskileriyle kazandı

Manisa eskileriyle kazandı
TFF 1. Lig'de Elazığspor'u 1-0 mağlup eden Manisaspor, 2016-2017 sezonuna 3 puanla başladı.

Geçen sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen Manisaspor, eski futbolculara olan borçlar nedeniyle Elazığspor maçı öncesi yeni transferlerine lisans çıkaramadı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın da cuma günü görevinden istifa ettiği Manisaspor'u, Elazığspor maçında sahaya 21 Yaş Altı Takım Teknik Direktörü Osman Bilik çıkardı.

Elazığspor karşısında geçen sezon Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluğa ulaşmış isimlerle mücadele eden Manisaspor'da, 3 futbolcu TFF 1. Lig'de ilk kez forma giydi.

Manisaspor'un çeşitli yaş kategorilerinde daha önce sahaya çıkan kaleci Yağızcan Akyürek, Ömer Buğdaycı ve Alper Mete, ilk profesyonel lig tecrübesini TFF 1. Lig'de Elazığspor karşısında yaşadı.

Bu 3 ismin dışında Ege temsilcisinin altyapısından yetişen Gökdeniz Varol ve Hakan Turan'ın yanı sıra futbola Akhisar Belediyespor altyapısında başladıktan sonra Manisaspor'da profesyonel olan Erman Bulucu da dünkü maçta forma şansı buldu.

Türkiye kariyerine 2013-2014 sezonunun ikinci devresinde Akhisar Belediyespor'da başlayan Almanya doğumlu Bahattin Köse, dünkü maçta Manisaspor'un tek golünü attı. Geçen yıl Spor Toto 2. Lig'deki şampiyonluğa 13 golle katkı veren golcü oyuncu, 1. Lig'de daha önce Altınordu formasıyla Adana Demirspor filelerini 1 kez havalandırmıştı. -reklam01-