Mandıralı'dan yerli reformu!

Video yükleniyor...

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın yabancı oyuncularla ilgili aldığı risk tutarken, bordo mavili ekip son 2 haftada sadece 4 yabancı oyuncusunu maç kadrosuna dahil etti.

Gustavo Colman ve Didier Zokora'yı takımla birlikte antrenmanlara almayan, Marc Janko'yu da tercih etmeyen Mandıralı, Avrupa bileti peşinde koştuğu haftalarda kararlı duruşuyla da camia tarafından takdir topladı.

Trabzonspor'un sezon sonu yollarını ayıracağı yabancı isimler hemen hemen belli olurken, yerli oyuncular konusunda ise son kararın sezon sonuna bırakıldığı belirtildi.

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle uzun süre Lyon'da kalan ve geçtiğimiz hafta Trabzon'a dönerek takımla çalışmalara başlayan Malouda'nın durumu ise henüz netlik kazanmadı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile özel bir görüşme yaparak gerekirse Trabzonspor'dan ayrılabileceğini söyleyen yıldız futbolcunun bu talebi başkan tarafından kabul görmezken, takımla birlikte çalışan Malouda'nın gelecek sezon da takımda kalma olasılığının yüksek olduğu gelen haberler arasında.

Cumartesi akşamı 2 haftalık aranın ardından Hüseyin Avni Aker'de kadın ve çocuk taraftarlarının önüne çıkacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Deplasmanda K.Erciyesspor'a karşı alınan farklı galibiyet moralleri yükseltirken, kalan 4 haftada 12 puandan başka birşey düşünülmüyor.