Mancini'nin Kasımpaşa planı!

Video yükleniyor...

Bursaspor'u farklı yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nın ilk finalisti olan Galatasaray, gözünü Kasımpaşa maçına çevirdi.

Sezon başındaki hedeflerden biri olan Türkiye kupasında finale çıkarak ilk amacına ulaşan Galatasaray, ligde de sonuna kadar şansını zorlamak istiyor. Kasımpaşa maçını bu hedeflerden biri olarak gören Teknik direktör Mancini'nin zorunlu değişikliğe gitmesi bekleniyor

Drogba'nın sakatlığına Burak Yılmaz'ın Bursa'da gördüğü kırmızı kart da eklenince Umut Bulut forvette yalnız kaldı.

Teknik direktör Mancini'nin Umut Bulut'u Kasımpaşa maçında tek forvet oynatıp, bu futbolcunun arkasında Sneijder ve Hayroviç ikilisini kullanması bekleniyor.

Galatasaray teknik direktörü Mancini'nin Bursaspor maçından sonra futbolcularıyla kısa bir görüşme yaptığı ve kendilerine 90 dakikanın ikinci yarısında gösterdikleri mücadele için teşekkür ettiği öğrenildi.

İtalyan teknik adamın, oyuncularına kupada finalin yanı sıra ligde de kendilerini şampiyonlar ligine götürecek sonuçlar istediği belirtiliyor.

Galatasaray teknik direktörü Mancini'nin önümüzdeki yılın takımı için başkan ünal aysal'la görüşmesi bekleniyor.

Mancini'nin forvet, orta saha ve defansa önemli takviyeler yapılmasını istediği ve konuyla ilgili raporunu hazırladığı bildirildi.

Galatasaray yönetiminin ise bu transfer döneminde büyük rakamlar ödemeden yeni isimler almayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan Galatasaray Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı kırmızlı takımın antrenmanında Bursaspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken hafif sakatlıklar yaşayan Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Veysel Sarı ve Felipe Melo'nun tedavilerine başlandı.

Galatasaray'da Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.