Mancini'nin hedefindeki isim Luis Nani

Video yükleniyor...

Caner Erkin'i renklerine bağlayan İtalya'nın Inter Kulübünün bir Fenerbahçeliyi daha transfer gündemine aldığı iddia edildi. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Çizme Kulübünün bu seferki hedefi Luis Nani.

Inter'in Nani'yi renklerine bağlamak istediğini ileri süren İtalyanlar, bunun için Fenerbahçe'nin kapısını dahi çalmaya gerek olmadığını ve 8 milyon euroluk serbest kalma maddesini yürürlüğe koyarak bu transferin gerçekleşebileceğini iddia etti.

Portekiz Milli Takım kampında bulunan Nani'nin de bu transfer sıcak baktığını ifade eden İtalyan basını, yıldız futbolcunun yeniden Avrupa Arenasında boy göstermek istediğinin altını çizdi.

Ocak ayında Çin'den astronomik bir teklif alan ancak bu öneriyi geri çeviren Nani'nin de uzak doğu fikrina artık sıcak bakmadığı ve Avrupa'da forma giyebilecek kadar genç olduğunu yakın çevresine ifade ettiği belirtiliyor.

Nani ile ilgili bu iddialar dış basında yankı bulurken sarı lacivertlilerin gündeminde iç transfer var. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün sözleşme yenileme şartlarını kabul etmeleri beklenirken bu ihtimal her geçen gün azalıyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın kulübün mali kongresinde oyuncuların talepleri ile ilgili yaptığı konuşma tecrübeli oyuncularda kırgınlık yaratırken, iki futbolcunun da her geçen gün kulüpten biraz daha uzaklaştıkları ifade ediliyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe Haberleri

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

Fransa - Romanya maçını canlı izle

Canlı iddaa sonuçları