Mancini Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı

Mancini Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı
Melo'yu ayartmaya çalışarak G.Saraylıları kızdıran İnter'in çalıştırıcısı, Caner Erkin'e de göz koydu! Milli yıldız için teklif hazırlayan İtalyan kulübünün birkaç gün içinde F.Bahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi

Fenerbahçe'yi büyük bir tehlike bekliyor! Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Caner Erkin'i kafasına fena taktı! Felipe Melo'yu ayartmaya çalışarak Galatasaraylıların büyük tepkisini toplayan tecrübeli çalıştırıcı, Caner için hazırladığı raporu da yönetimine sundu.

Şansı daha yüksek
İddiayı ortaya İtalyan Sport Mediaset kanalı attı. Kanal, önceki gün verdiği haberinde, "Roberto Mancini, Chelsea'den Felipe Luis'i istiyor. Bu oyuncunun alternatifi ise Fenerbahçe'nin büyük yıldızı Caner Erkin. Maliyeti ve İtalya'da oynamaya can atması nedeniyle Erkin'in şansı daha yüksek" bilgisini izleyicileriyle paylaşmıştı. Sport Mediaset, dün ise işi daha ileriye götürerek, "İnter, Felipe Luis ve Caner Erkin'den sonra Atletico Madrid'den Guilherme Siqueira ve Olympiakos'tan Arthur Masuaku'nun peşine düştü. Ancak Mancini, diğer oyuncuların maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle tüm dikkatini Caner Erkin'e verdi" iddiasında bulundu. 26 yaşındaki milli yıldız için teklif hazırlayan İnter'in birkaç gün içinde F.Bahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Çizme ekibinin Caner için yapacağı olası teklifi kabul etmesi zor görünse de İtalyanların bu ilgisinin oyuncunun kafasını karıştıracağı kesin.

Kaynak: Fotomaç

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe

Fenerbahçe Transfer