Manchester kafayı ona taktı!

Manchester kafayı ona taktı!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Atletico Madrid'in Uruguaylı savunmacısı Diego Godin'i transfer etmek istediği iddia edildi.
 
İngiliz basınında yer alan haberlerde, Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in isteği doğrultusunda ara transfer döneminde savunmaya takviye yapmak isteyen Manchester United'ın, Atletico Madrid'den 28 yaşındaki Godin'i kadrosuna katmaya hazırlandığı öne sürüldü. Haberde, "Kırmızı Şeytanlar"ın Godin'i, sözleşmesindeki serbest kalma maddesinden yararlanarak 28 milyon sterlin bonservis bedeliyle takıma dahil edeceği savunuldu.

Godin, La Liga'da Real Madrid ile Barcelona'nın gerisinde üçüncü sırada bulunan, milli futbolcu Arda Turan'ın da forma giydiği son şampiyon Atletico Madrid ile bu sezon 20 maçta görev yaptı ve 3 gol attı.

Diğer yandan, bu sezon defansta sıkıntı yaşayan Manchester ekibinin, Godin'in yanı sıra Borussia Dortmund'dan Mats Hummels, Basel'den Fabian Schar, Real Madrid'den Raphael Varane, Aston Villa'dan Ron Vlaar ve Dinamo Kiev'den Aleksandar Dragovic ile ilgilendiği de ileri sürüldü.