Mami beyaz, Kartal siyah!

Mami beyaz, Kartal siyah!
Beşiktaş, Avusturya'daki son hazırlık maçında  Jagiellonia Bialystok ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlıların tek golünü taraftarların ileride çok şeyler beklediği Muhammet Demirci kaydetti.

Avusturya'daki son hazırlık maçında Polonya takımı  Jagiellonia Bialystok ile karşılaşan Kartal maça Cenk, Furkan, Berat, Ersan, Emre, Necip, Mertcan, Kadir Arı, Erkan Kaş, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz 11 ile başladı. İlk yarıda etkisiz bir oyun ortayan Kartal 42. dakikada Thiago'nun golüne engel olamadı.

İkinci yarıda oyuncu değişikleriyle vites artıran siyah beyazlılar 64. dakikada genç yeteneği Muhammed Demirci ile eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda Beşiktaş'ın baskısı sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk özel maçta Avusturya temsilcisi Austria Klagenfurt'u 4-2 yenmişti. İkinci hazırlık maçında ise Manchester City'e 2-0 mağlup olan Beşiktaş, üçüncü maçında da Maccabi Haifa'ya aynı skorla boyun eğmişti.

Beşiktaş: 1 - SSA Jagiellonia Bialystok: 1
Stat: SC Schwaz

Hakemler: Altmann Walter, Danler Gregor, Winker Markus (Avusturya)

J.Bialystok: Tukasz, Alexis, Michak, Thiago, Luka, K.Tomasz, B.Tomasz, Kukasz, Maciej, Rafak, F.Tomasz

Beşiktaş: Cenk, Furkan (Dk.46 Tanju), Berat, Ersan (Dk.46 Atınç), Emre (Dk.46 Ümit), Kadir (Dk. 67 Almeida), Necip (Dk.46 Muhammed), Mertcan Demirer (Dk.46 Hasan), Erkan (Dk. 67 Burak), Mustafa (Dk.46 Oğuzhan), Mehmet Akyüz (Dk. 27 Hilbert)

Sarı Kart: Michak (Dk. 29)

Goller: Thiago (Dk. 43), Muhammed (Dk. 59)