Mahmut Uslu'dan Lokomotiv Moskova'ya gözdağı!

Mahmut Uslu'dan Lokomotiv Moskova'ya gözdağı!
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde eşleştiği Lokomotiv Moskova ile ilk karşılaşmasını 16 Şubat Salı günü Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da oynayacak. Maçın rövanşı ise 25 Şubat'ta oynanacak.

Kura çekimi sonrası FB TV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Basın Sözcüsü ve Genel Sekreter Mahmut Uslu, "Biz zirveye oynayan bir takımız ve rakibimiz kim olursa olsun yeneceğimize eminim" dedi.

Uslu, "Rusya'daki ortamı biliyorsunuz. Bu anlamda enteresan bir eşleşme oldu.  Biz zirveye oynayan bir takımız ve rakibimiz kim olursa olsun ben yeneceğimize eminim. Dediğim gibi Rus takımının çıkması enteresan oldu. Umuyoruz ki yaşanan sürtüşmeler o zamana kadar biter. Hatta iki ülke arasındaki dostluk ve barışa biz katkı sağlamış oluruz. Biz, spor için gideceğiz. Seyirci açısından bize yer verirler mi bilmiyoruz.  Daha önceden Rus takımlarıyla da oynadık ve yendik de. İnşallah yine eleyeceğiz. Ben takımımıza güveniyorum" dedi.

MAHMUT USLU: "LOKOMOTİV MOSKOVA'YI ELEYECEĞİMİZDEN EMİNİM"
İlk maçın kendi sahalarında olmasından dolayı avantajlı konumda olduklarını dile getiren Uslu, "Tabii Şubat ayı olduğu için hava koşulları sert olabilir ama ilk maçı kendi evimizde oynayacak olmamız avantaj. Ben iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Oturmuş bir takımımız var. Lokomotif Moskova'yı eleyeceğimizden eminim. Baktığınızda zayıf takımlar artık bu kupalarda yer almıyor. 2 sezon önce UEFA Avrupa Ligi'nde Yarı Final oynadığımız zaman da zayıf takım yoktu ve finali kıl payı kaçırdık. İnşallah yine aynı başarıyı tekrar edip daha da ileriye gideriz" diyerek sözlerini noktaladı.

NİHAT ÖZBAĞI: "ÖNEMLİ BİR RAKİP İLE EŞLEŞTİK"
UEFA Avrupa Ligi son 32 Turundaki Lokomotiv Moskova'nın önemli bir rakip olduğuna değinen Asbaşkan Nihat Özbağı, kuraya ilişkin şu açıklamada bulundu: "Önemli bir rakip ile eşleştik. Ancak baktığınız zaman daha da güçlü rakipler vardı ve bu anlamda iyi bir kura diyebilirim. Biz, Lokomotif Moskova'dan daha güçlü bir takımız. İnşallah Lokomotif Moskova'yı da eleyeceğiz. Umuyorum ki Ülkemizin, Rusya ile ilgili yaşadığı gerilim de bu vesileyle azalır.  Dediğim gibi bizim için iyi bir kura oldu."

ÖNDER FIRAT: "KALİTELİ BİR TAKIMIZ"

Asbaşkanlardan Önder Fırat ise "Öncelikle kuranın Takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Buraya gelen her takım güçlü fakat biz de kaliteli bir takımız. Bu kaliteyi sahaya da yansıttığımızda rakibin kim olduğu önemli değil. İlginç bir kura olduğunu yineliyorum. Mahmut Bey'in de dediği gibi futbol; rekabet ile birlikte barış ve dostluk için yapılan bir aktivitedir. Diliyorum ki bu eşleşme Ülkemiz ile Rusya arasında barış ve dostluk köprüsü kurar" diye konuştu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe