"Maddi kriz, Fenerbahçe maçına olumlu yansıyacaktır"

"Maddi kriz, Fenerbahçe maçına olumlu yansıyacaktır"
Mersin İdmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yarın oynayacakları maç öncesinde, oyuncuların antrenmana çıkmamasıyla büyüyen maddi krizin, karşılaşmaya olumlu yansıyacağını iddia etti.

Erdem, yazılı açıklamasında, oyuncuların alacakları nedeniyle yaptığı idman boykotunu değerlendirerek, "Yaşadığımız maddi kriz Fenerbahçe maçı öncesi elbette ki hoş olmadı. Ancak ayakları üzerinde zor duran bir takımız biz. Çok fazla maddi destek göremiyoruz. Bundan önce de aynı sorunlarla karşılaştık. 15 yıllık yöneticilik tecrübeme dayanarak bu maddi krizin Fenerbahçe maçına olumlu yansıyacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin güçlü, kaliteli ve bireysel özellikleri çok fazla olan bir ekip olduğunu kaydeden Erdem, açıklamasına şöyle devam etti:

"Kritik bir maça çıkıyoruz. Her ne kadar olumsuzluklarla boğuşsak da bu maçtaki hedefimiz galip gelerek taraftarımıza 3 puan hediye etmek olacak. En az rakibimiz kadar bizim de puan yada puanlara ihtiyacımız var. Fenerbahçe maçında en büyük destekçimiz ve itici gücümüz yine taraftarımız olacak. Taraftarımızın da desteği ile rakibimizi mağlup edip üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz."

Oyuncuların, kulüp tarafından alacakları ödenmediği gerekçesiyle idmanlara çıkmadığı Mersin ekibi, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta karşılaşmasında yarın saat 17.00'de Mersin Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak.