Maçlar Ordu'da oynanacak

Maçlar Ordu'da oynanacak
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Maraton tribün inşaatı çalışmalarına ara verilerek tekrar tribüne seyirci alıp maçlarımızı Ordu'da oynamaya devam edeceğiz'' dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce maraton tribünündeki inşaat çalışmaları nedeniyle tribünün taraftarlara kapatıldığını ve bu durumun Orduspor'un aleyhine olduğunu belirtti.
 
Takımın gelirinin düşmesi nedeniyle maçların İstanbul'da oynanmasını istediklerini hatırlatan Türkmen, taraftarların tepkileri üzerine bu kararlarından vazgeçtiklerini söyledi.
 
Kulüp olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile bir görüşme yaparak inşaat çalışmalarının ertelenmesi talebinde bulunduklarını anlatan Türkmen, şöyle devam etti:
 
''Bu talebe de olumlu yanıt aldık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte inşaat çalışmalarını yürüten firma maraton tribününü bir hafta içinde eski haline getirerek taraftarların yeniden maç izleyebilmesi için olanak sağlayacak. Bu konuda çalışmaların hemen başlayacağı sözünü aldık. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maça kadar tribünde yıkılan ve tadilat gören yerler yeniden onarılacak. Böylelikle burayı yeniden taraftarlarımıza açacağız. Maraton tribün inşaatı çalışmalarına ara verilerek tekrar tribüne seyirci alıp maçlarımızı Ordu'da oynamaya devam edeceğiz. Taraftarımızın içi rahat olsun.''
 
Türkmen, maraton tribünde çalışmaların 15 Mayıs tarihinden sonra yeniden başlayacağını da sözlerine ekledi.