"Maçın hakimi bizdik"

"Maçın hakimi bizdik"
TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonu ilk maçında deplasmanda Büyükşehir Gaziantepspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, rakipleri karşısında oyunun bazı bölümlerinde hatalar yapmalarına rağmen maçın hakimi olduklarını bildirdi.

Buruk, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, dünkü müsabaka sırasında Gaziantep'teki terör saldırısı haberini aldıklarını ve çok üzüldüklerini belirtti.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileyen Buruk, şunları kaydetti:

"İyi bir takıma karşı zorlu bir deplasman maçına çıktık. Her maça 3 puan için çıkacağız ama buradan alınan 1 puan da çok önemli. Oyunun bazı bölümlerinde hatalar yapsak da geneline baktığımızda maçın hakimi bizdik diyebilirim, gösterdikleri istek ve tempolu oyunları için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta coşkulu oyunumuzu taraftarımızla bütünleşerek daha da etkili hale getirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Altınordu maçına davet ediyorum."

Transferlerden 8'i sahada
Büyükşehir Gaziantepspor karşısında oynayan 14 futbolcudan 8'i Göztepe'nin bu sezon kadrosuna kattığı isimler oldu.

Sarı-kırmızılı ekibin yeni oyuncularının dışında, geçen seneyi Elazığspor'da kiralık olarak geçiren Halil Akbunar, sezonu Büyükşehir Gaziantepspor'da tamamlayan Fuchs ile Mehmet Erdem Uğurlu, Gosso ve Gökhan Karadeniz'in yanı sıra Medipol Başakşehir'den tekrar kiralanan Gençer Cansev sezonun ilk maçında forma şansı buldu.

Göztepe'nin Elazığspor'dan transfer ettiği Segbefia, sarı-kırmızılı takımın 2016-2017 sezonundaki ilk golüne imza attı. TFF 1. Lig'de 6. golüne ulaşan Togolu futbolcu, gol attığı 6 karşılaşmada da takımının puan kazanmasına katkı sağladı.