Belçika dört dörtlük!..(ÖZET)

Video yükleniyor...

EURO 2016'da günün son 2. tur eşleşmesinde Belçika, Macaristan'ı 4-0 mağlup ederek Galler'in çeyrek finaldeki rakibi oldu. Bu sezon Chelsea kötü bir sezon geçiren Eden Hazard galibiyeti mimarıydı.

Turnuvaya İtalya mağlubiyeti ile Belçika'ya çeyrek final biletini getiren golleri Alderweireld, Michy Batshuayi, Eden Hazard ve Carrasco kaydetti.  EURO 2016'da iz bırakan bir performans sergileyen Macaristan'ın rüyası 2. turda sona erdi.

Belçika yarı final için  1 Temmuz Cuma günü saat 22.00'de Galler ile karşı karşıya gelecek. Bu arada Kırmızı Şeytanlar'da sarı kart gören Thomas Vermaelen cezalı durma düştü.

MACARİSTAN-BELÇİKA:0-4

STAT: Stadium de Toulouse 
HAKEM: Milorad Mazic 

MACARİSTAN: Kiraly, Lang, Kadar, Guzmics, Juhasz (Dk. 79 Böde), Nagy, Gera (Dk. 46 Elek), Dzsudzsak, Lovrencsics, Pinter (Dk. 75 Nikolic), Szalai
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Storck

BELÇİKA: Courtois, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen, Meunier, Nainggolan, Witsel, Mertens (Dk. 70 Carrasco), Hazard (Dk. 81 Fellaini), De Bruyne, Lukaku (Dk. 76 Batshuayi)
TEKNİK DİREKTÖR:  Marc Wilmots

GOLLER: Dk. 10 Alderweireld, Dk. 78 Batshuayi, Dk. 80 Hazard, Dk. 90+1 Carrasco (Belçika)

SARI KARTLAR: Dk. 34 Kadar, Dk. 47 Lang, Dk. 61 Elek, Dk. 90+2 Szalai (Macaristan), Dk. 67 Vermaelen, Dk. 89 Batshuayi, Dk. 90+2 Fellaini (Belçika)
Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Euro 2016 Avrupa Şampiyonası haberleri

Puan Durumu

Canlı iddaa sonuçları


İngiltere - İzlanda maçı canlı izle