Vurdukları gol oldu!

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 5 takım evinde galip gelirken 3 takım ise deplasmanda güldü. Beşiktaş-İstanbul Başakşehir maçından ise gol sesi çıkmadı.
 
26. haftada fileler toplam 34 kez havalanırken haftanın maç başına atılan gol ortalaması 3,78 olarak kayıtlara geçti.
 
Takım istatistiklerinde lider Galatasaray'ın üstünlüğü göze çarpıyor. Sarı Kırmızılılar, sahasında Kardemir Karabükspor'u 4-2 ile geçtiği maçta rakip kaleye gönderdiği 22 şutta 10 isabet bularak haftanın en çok şut çeken ve çerçeveyi bulan takımı olmayı başardı. Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri aynı zamanda 28 hücum pası yaparak bu alanın da zirvesinde yer aldılar. 
 
Suat Altın İnşaat Kayseri  Erciyesspor'u 3-0'la geçen Bursaspor ise 502 kez paslaşarak haftanın en çok isabetli pas yapan takımı olarak dikkat çekti.
 
Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor'a deplasmanda 3-0 kaybetmesine karşın ceza alanına gönderdiği 7 isabetli orta ile haftanın en çok isabetli orta yapan takımı oldu.
 
Bireysel istatistiklerde ise Gaziantepspor'lu Muhammet Demir, Akhisar Belediyespor kalesine 9 şut göndererek haftanın en çok çerçeveyi yoklayan ismi oldu. 
 
Gençlerbirliği'nin sahasında Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup ettiği maçta başkent ekibinden Mostapha El Kabir ise rakip kaleye gönderdiği şutların 5'inde isabet bularak haftanın en çok isabet kaydeden oyuncusu olarak dikkat çekti.
 
Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1 mağlup ettikleri maçta 73 kez topu arkadaşlarıyla buluşturarak 26. haftanın en çok isabetli pas veren ismi olmayı başardı.
 
Gol krallığında Bursasporlu Fernandao 26. haftada kaydettiği 2 golle zirvede yalnız kaldı. Gol sayısını 17'e yükselten Brezilyalıyı haftayı boş geçen Demba Ba ve Oscar Cardozo 15'er golle takip ediyor. 14 gollü Burak Yılmaz ise bu üçlünün arkasından geliyor.
 
Asist krallığında 9 asisti bulunan Mehmet Ekici, liderlik koltuğunda. Volkan Şen ve Cicinho da 8'er asistle Ekici'nin ardından gelen isimler.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto