Luis Nani, Valencia'ya imzayı attı

Luis Nani, Valencia'ya imzayı attı

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia, Fenerbahçe'den 8,5 milyon avro bedelle kadrosuna kattığı Portekizli milli futbolcu Luis Nani ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sabah Valencia'ya ulaşan Nani'yi sportif direktör Jesus Garcia Pitarch'ın karşıladığı, 29 yaşındaki oyuncunun öğleden sonra ise teknik direktör Pako Ayestaran ve yeni takım arkadaşları ile tanıştığı bildirildi.

Luis Nani, mükemmel bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Bugün benim için önemli. Uzun yıllar burada futbol oynamayı ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Nani, daha sonra yeni sezonda giyeceği 17 numaralı forma ile Mestalla Stadı'nda 12 binden fazla taraftarın karşısına geçti. Portekizli futbolcu yaptığı hareketlerle İspanyol seyircileri coşturdu.

Fenerbahçe'nin İngiliz ekibi Manchester United'tan geçen sezon öncesi kadrosuna kattığı Nani, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) kupayı kazanan Portekiz Milli Takımı ile turnuvada 7 karşılaşmada görev yapıp 3 gol 1 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri


Galatasaray transfer haberleri

Trabzonspor transfer haberleri