"Lucescu'ya krampon fırlattım"

"Lucescu'ya krampon fırlattım"
Mersin İdmanyurdulu futbolcu Sinan Kaloğlu, takımının ligdeki durumunu değerlendirerek, zor günler geçirdiklerini ifade etti.

Kısa zamanda çıkışa geçmek için çalışacaklarını anlatan 34 yaşındaki futbolcu, "Takım küme düştüğü zaman şehir de düşüyor. O zaman da sosyal hayatın elinden gitmiş oluyor. Geri çıkmak için de bir sürü kampanyalar yapıyorsun ve çok fazla paralar harcıyorsun. Bu konumda olduğumuz için çok üzgünüz. Bunu toparlamak için de her şeyi yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Sinan Kaloğlu, öğrencilerin sorusu üzerine, futbolculuk hayatında unutamadığı anılardan birisinin de dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile arasında yaşanan olay olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Beşiktaş'ta oynadığım dönem, bir Denizlispor maçımız vardı. Maç içerisinde de gayet iyiydim, iyi de top oynuyordum. O sırada takım 1-0 mağluptu. Kenarda oyuncu değişikliği tabelasında numaramı görmüştüm. Ben de dayanamadım. O sinirle devre arasında Lucescu'ya krampon fırlatmıştım. Yanlış bir davranıştı, düşündükçe daha bir üzülüyorum. Yapmamam gerekiyormuş."

Kırmızı-lacivertli futbolcu Nurullah Kaya da bir öğrencinin, paralarını alamadıkları için geçen hafta yaptıkları idman boykotunu hatırlatması üzerine, kendileri tarafından bu sıkıntının giderildiğini ve düzenli olarak antrenmanlara çıktıklarını belirtti.

Mersin İdmanyurdulu futbolcu Güven Varol, takım olarak kenetlendiklerini ve küme düşmemek için sezon sonuna kadar büyük savaş vereceklerini aktardı. Gökçek Vederson ise "Takım kümede kalacak mı?" şeklindeki soruya, "Evet" diyerek karşılık verirken, ligde çıkışa geçmek için çok çalışmaları gerektiğini dile getirdi.

Etkinlik sonrasında Toros Üniversitesi öğrencileri, futbolculara çiçek takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.