Lucescu'da sürpriz gelişme

Video yükleniyor...

Beşiktaş Slaven Bilic'den boşalacak koltuk için yeni teknik direktör arayışlarına hız verirken Mircea Lucescu'dan halen haber bekliyor.

Geçtiğimiz hafta dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları ile Kiev'de biraraya gelen ve açık kapı bırak Lucescu, son kararını 15 gün içinde vereceğini açıklarken, başkan Fikret Orman'ın gelecek hafta Ukrayna'ya giderek rumen teknik adamla son kez masaya oturacağı öğrenildi.

Yönetici arkadaşlarıyla toplantı yapan Fikret Orman, "Bilic takımı bir düzeye getirdi ama başarı şampiyonluk yaşamış teknik adam ve oyuncularla gelir. Gelecek yıl yeni stadımızda kariyerli tecrübeli ve şampiyonluk yaşamış bir teknik adamla çalışmalıyız " ifadesini kullandığı belirtildi.

Lucescu'yu ikna etmek için her yolu deneyecek olan Fikret Orman, rumen teknik adamın teklife olumsuz yanıt vermesi halinde Şenol Güneş'le masaya oturacak.

Kafasında sadece Lucescu ve Şenol Güneş isimleri olan Fikret Orman, şu ana kadar başka isimlere yönelmedi.

Bu arada Gençlerbirliği maçı sonrası Bilic'e veda yemeği düzenleyecek olan yönetim, Hırvat teknik adama teşekkür edip bir şilt verecek.

Bonservisi elinde olan futbolcular için menajerlerle dirsek temasında olan yönetim, sağ bek, stoper, ön libere ve sol kanat için arayışlarını sürdürüyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş