Lucescu'dan şartlı 'evet'

Video yükleniyor...

Beşiktaş transferde ilk hamlesini gerçekleştirdi ve Gençlerbirliği ile sözleşmesi ay sonunda bitecek Sırp futbolcu Dusko Tosic ile 2 yıllığına el sıkıştı.

Üç sezon formasını giydiği Gençlerbirliği ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek savunma oyuncusunun, takımda kalmasını isteyen kırmızı siyahlı kulübün başkanı İlhan Cavcav'ın teklifini kabul etmediği ve Beşiktaş'tan aldığı teklifi kabul ettiği belirtildi.

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nde üç sezonda 97 maç forma giyerken 3 de gol atan Tosic'in gelecek hafta sözleşme imzalamayı planladığı öğrenildi. Sol bekte oynayan Tosiç, ihtiyaç duyulması halinde stoper mevkiinde de görev yapabiliyor.

Beşiktaş'ta Slaven Biliç'in yerine gelecek teknik direktör konusunda girişimler ise sürüyor. İlk hedef olan Mircea Lucescu'nun "Ben Beşiktaş'a gelmek istiyorum. Burada her hafta maçlarımizi deplasmanda oynuyoruz. Şu anda Ukrayna'da Shakhtar Donetsk takımına çok olumlu bakılmıyor. Başkan müsade ederse ve buradaki yatırımlarımi halledebilirsem gelmeyi isterim"ifadesini üzerine başkan Fikret Orman, Shakhtar Donetsk başkanı Rinat Akhmetov ile Moskova'da masaya oturdu. Ancak net bir sonuç alamayan Beşiktaş, beklemeye geçti.

Lucescu'nun siyah beyazlı takımın bir anmalizini yaptığı ve tecrübeli 2-3 oyuncu transferinin şart olduğunu belirttiği de öğrenildi. Lucescu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş, Şenol Güneş için de harekete geçmeye hazırlanıyor.

Bu arada Beşiktaş'ın kaleci arayışına da hız verdiği ve Tolga Zengin'in yerine tecrübeli bir kaleci aradığı ortaya çıktı.


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş