Leiva'da işler karıştı! İşte son durum!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Gaziantepspor maçının hazırlıkları devam ederken, yönetim de bir yandan transfer girişimlerini sürdürüyor. Son olarak Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva ile ilgilenen Beşiktaş, bu transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Hem yönetim hem de Şenol Güneş'in çok istediği Leiva'nın siyah beyazlı renklere katılması için dış ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları girişimlerde bulunurken, pazartesi günü oynanan Arsenal-Liverpool maçının ardından transferin gidişatı değişti.

Leiva ve kulübü ile görüşmelerdeki olumlu tutum sonrası transfere bitti gözüyle bakılıp Brezilyalı futbolcunun gün içerisinde özel uçakla İstanbul'a gelmesi beklenirken, maçının ardından Liverpool Menejeri Brendan Rogers, Leiva'nın gitmesine sıcak bakmadığını dile getirdi.

Kuzey İrlandalı Teknik Adam, "Her zaman 3 orta saha ile oynarım fakat 3'ünü de defansif olarak kullanamam. İhtiyacımız olduğunda Lucas aralarında en iyisi. Arsenal karşısında da harika bir iş çıkardı. Yapmaya çalıştığımızdan daha fazlasını ortaya koydu" açıklaması kafalarda soru işareti yarattı. Brezilyalı oyuncunun durumu en geç yarına kadar netlik kazanacak ve anlaşılması durumda sabah özel bir uçakla İstanbul'a getirilecek.

Orta saha için transfer çalışmaları yanı sıra, kaleci konusundaki bilmece de sürüyor. 3. kaleci konumunda olmaktan rahatsızlık duyan cenk Gönen, Teknik Direktör Şenol Güneş'e ve yönetime ayrılmak istediğini söyleyip bu konuda girişimlerde bulundu. Cenk Gönen henüz bir takımla anlaşamadı, ancak gitmesi durumda Şenol Güneş'in bir kaleci isteğinin olabileceği de gelen bilgiler arasında.

Bu arada siyan beyazlılar Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. teknik direktör Şenol Güneş'in cuma akşamı oynanacak karşılaşmada, Trabzonspor maçında 2. sarı karttan kırmızı kart gören Quaresma'nın yerinde orta sahada sakatlığı geçen Jose Sosa'ya görev vermesi bekleniyor.

Güneş'in, bunun dışında da bazı değişikliklere gidebileceği öğrenildi. Sol bekte Ramon Motta'nın performansından memnun olmayan tecrübeli çalıştırıcının, Dusko Tosic'in sakat olmasından dolayı bu hafta İsmail Köybaşı'na formayı vermesi bekleniyor. Bu sezonun flaş transferlerinden Mario Gomez'in ise yavaş yavaş fiziki olarak takımı yakalamasının ardından Alman futbolcunun da formaya yakın olduğu belirtiliyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer