Loran Vayloyan'dan açıklama

Loran Vayloyan'dan açıklama
Lig TV muhabiri Loran Vayloyan Galatasaray–Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı...

Loran Vayloyan'ın açıklaması şu şekilde:

22.04.2012 tarihinde Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili;
Maçın bitimi ile birlikte bir kulüp çalışanı ile anlık gelişen “çak” hareketi, çok insani bir tepki olmakla birlikte an itibariyle doğru olmadığını, her fırsatta tüm şirket içi amirlerimle ve telefonla görüştüğüm herkesle paylaştım. Bunun sonrasında gelişen olay maalesef çok ciddi bir yanlış anlamadan kaynaklanmıştır.

Lig TV’de görev yaptığım 2 yıl boyunca gitmiş olduğum 100’e yakın maçta, saha içinde, karma alanda, çıkış tünellerinde benzer bir olay kesinlikle yaşamadım.

Olayın ertesi günü bazı gazetelerde belirtildiği şekilde aşırı bir sevinç hareketi yapmam, küfür etmem, argo bir kelime kullanmam, futbolcularla birlikte galibiyeti kutlamam gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Karşılaşma sonrasında takibi ile yükümlü olduğum Fenerbahçeli futbolcuları yaşanan sıkıntı nedeniyle sadece “röportaj alanında” gördüm. Hiçbiri ile maç sonu yayın dışında sevinç yaşamak bir yana tek kelime diyalogum dahi olmamıştır.
Pazartesi gününden bu yana gerek şahsım gerek kurumumun bu tip asılsız haberlere maruz kalmasından dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmekle birlikte, yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan bu durum için çalıştığım kurumumdan ve kamuoyundan özür dilerim.Yaşamış olduğum psikolojik sıkıntı nedeniyle de, kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim.

Loran Vayloyan