Lokeren'i bu ikili yıkacak

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Lokeren maçına teknik direktörü Vahid Halilhodzic'ten yoksun çıkacak. Legia Varşova maçında Macar hakem Viktor Kassai tarafından tribüne gönderilen ve UEFA Disiplin Komitesi tarafından 1 maçla cezalandırılan Vahid Halilhodzic, Lokeren maçında takımını tribünden yönetecek. Boşnak teknik adamın yerine kulübede sorumlu olarak yardımcısı Jacques Bonnevay oturacak.

Saha kenarındaki heyecanlı ve agresif tavırlarıyla zaman zaman eleştirilen Vahid Halilhodzic, bu sezon ikinci kez bir maçta takımını yalnız bırakmış olacak. Tecrübeli teknik adam ligde oynanan İstanbul Başakşehir maçında da hakem Halis Özkahya tarafından tribüne gönderilmiş, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 maçla cezalandırılınca da Kasımpaşa maçını tribünden izlemişti.

Trabzonspor, deplasmanda 2-1 kazandığı Metalist Kharkiv maçından sonra Legia Varşova'ya evinde 1-0 yenilerek gruptan çıkma yolunda eline geçen büyük bir avantajı yitirmişti. Bordo - mavililer Lokeren'i yenerek avantajı yeniden ele geçirmeyi planlıyor.

Mersin İdman Yurdu maçında oyuna girdikten sonra olumlu işler yapan Yatabare'yi, Cardozo'nun yanında oynatmayı düşünen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Soner Aydoğdu gibi hücum gücü yüksek orta saha oyuncularına da Lokeren karşısında görev vermeyi planladığı öğrenildi. Ayrıca sakatlıktan kurtulan Constant'ın da göreve hazır olduğu belirtildi.

Öte yandan Mersin İdman Yurdu maçına sol bekte başlayan ancak başına aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Mustafa Akbaş'ın UEFA listesinde olmaması bordo - mavilileri zora soktu. Halilhodzic'in sol bekte görev verebileceği oyunculardan İshak'ın sakat, sakatlıktan yeni çıkan Musa Nizam'ın ise antrenman eksiği olması nedeniyle, bu mevkide Zeki Yavru'nun oynaması bekleniyor.