Liverpool'dan Fenerbahçe'ye Markovic müjdesi

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de transferde öncelik iç transfer olarak belirlendi. Sarı Lacivertli Yönetimin hedefi öncelikli olarak sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal'ın yanısıra kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic'i takımda tutmak.

Takımın hem sağ hemde sol bekinin sözleşmelerinin aynı dönemde sona eriyor olması nedeniyle sıkıntı yaşamak istemeyen Fenerbahçe Yönetiminin, orta sahanın yükünü de göğüsleyen Mehmet Topal ile birlikte üç yıldızına devre arasında yeni sözleşme imzalamak istiyor.

Oyuncuların öncelikli tercihinin kulüpte kalmak olacağı konusundan emin olan sarı lacivertli yönetim görüşmeler için aceleci davranmazken, Avrupa Şampiyonası'nda forma giyecek milli yıldızlarını turnuva öncesi kadroda tutmak şartları zorlayacakları gelen haberler arasında.

Fenerbahçe de performansı ile dikkat çeken bir diğer isim ise Liverpool'dan kiralanan Lazar Markovic. Sarı Lacivertli taraftarların sosyal medyadan yıldız oyuncunun takımda tutulması konusunda kulübe baskı yaparlarken, iyi haber İngiltere'den geldi.

İngiliz Basınının önde gelen gazetelerinden Daily Express, Türkiye'den gelen bilgiler doğrultusunda bir değerlendirme haberi yaptı. Gazete bugünkü araştırma haberinde Liverpool'un sezon sonunda Markovic'i satmayı düşünebileceğini yazdı.

İngiliz Kulübüne yakın kaynaklara dayandırılan haberde Sırp futbolcunun 7. 3 milyon Sterlin lik bir bonservis bedeli ile Fenerbahçe'ye sezon sonunda kalıcı transfer olabilceği iddiasına yer verildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Puan durumu

Maç özetleri

Fenerbahçe -