Liverpool'a gözdağı

Liverpool'a gözdağı
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda İngiltere'nin Liverpool takımı ile eşleştikleri için tedirgin olmadığını söyledi.

Çebi, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Liverpool ile eşleşmeleri konusunda, "Ben tedirgin değilim ama onların Beşiktaş'tan dolayı tedirgin olduğunu düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş çok iyi futbol oynayan bir takım. Bu saatten sonra o çıkmış, bu çıkmış, o kuvvetli, bu kuvvetliyi tartışmak yerine, nasıl eleyeceğiz, nasıl hazırlanacağız, bunun formülüne bakmamız lazım" diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi, maçın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanıp, oynanmayacağıyla ilgili soru üzerine, "Maçları nerede oynayacağımız konusunda şimdiden karar veremiyoruz. Zaman içinde karar alacağız ama muhtemelen Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine BJK TV muhabirinin "Öyleyse Liverpool'un Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bütün hatıraları silinecek diyoruz" demesi üzerine Çebi, "Hallederiz inşallah, Allah'ın izniyle" dedi.

Beşiktaş Kulübü'nun futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar ise her takımı eleyebilecek güçte olduklarını vurgulayarak, "Taraftarlarımızın Liverpool ile oynama isteği vardı. Enerjimizle takımı belirledik. Taraftarımız eşleşmenin rövanş niteliğinde olacağını düşünüyor. Biz öyle düşünmüyoruz. Liverpool'u daha önce yenmiştik" ifadelerini kullandı.

Liverpool ile iki maç yapacaklarını vurgulayan Vardar, "İnşallah bu turu geçeceğiz. Şu bizi aldatmasın; Liverpol 16 maçta 21 puan toplandı, ligde 10. sırada. Geçen sene şampiyonluğu son anda kaçırmalarının sıkıntılarını yaşıyorlar. İnşallah o güne kadar takımımız şanssızlıklar yaşamaz. Tam takım sahaya çıkarız. Öyle ya da böyle yeneceğiz. İnşallah maçlardan sonra bizim için şanslı bir kura olduğunu düşünürüz" diye konuştu