Anfield'ta şampiyonluk şarkıları! (ÖZET)

Video yükleniyor...


undefined

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City'i konuk eden Liverpool, dev maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Maça fırtına gibi giren Liverpool, 6. dakikada Sterling'in güzel golüyle 1-0 öne geçti. Dakikalar 26'yı gösterirken sahneye çıkan Skertel, kafayla skoru 2-0 yaptı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Liverpool için ikinci yarı işler terine döndü. Önce 57. dakikada farkı bire indiren Silva, 63. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve onun vuruşunda savunmaya çarpan top ağlara gitti.

Üst üste gelen gollerle neye uğradığını şaşıran Liverpool'un imdadına Coutinho yetişti. 78. dakikada çok şık bir gole imza atan genç yıldız Liverpool'u yeniden 3-2 öne geçirdi.

Bu sonuçla 77 puana yükselen Liverpool, bitime 4 hafta kala şampiyonluk yürüyüşüne devam etti. 70 puanda kalan City ise 3. sırada yer aldı.

(Ligtv.com.tr)

LIVERPOOL: 3 - 2 :MANCHESTER CITY

STAT: Anfield
YAYIN: Lig TV 2

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Henderson, Gerrard, Coutinho (Dk. 89 Moses), Sterling ( Dk. 90 Lucas), Suarez ve Sturridge (Dk. 66 Allen)
MENAJER: Brendan Rodgers

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure (Dk. 19 Garcia), Fernandinho, Jesus Navas (Dk. 50 Milner), Silva, Nasri ve Dzeko (Dk. 68 Agüero)
MENAJER: Manuel Pellegrini

GOLLER: Dk. 6 Sterling, Dk. 26 Skertel, Dk. 78 Coutinho (Liverpool), Dk. 57 Silva, Dk. 63 Johnson (K.K.) (Manchester City)

KIRMIZI KART: Dk. 90+2 Henderson (Liverpool)