''Lige renk katıyoruz''

''Lige renk katıyoruz''
Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca, PTT 1. Lig'in 16. haftasında iyi bir futbol sonucunda Karşıyaka'yı 2-1 mağlup ettiklerini söyledi.

Uzunca, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, sahalarında maç kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Futbolcuları mücadelelerinden dolayı kutlayan Uzunca, "Son üç haftadır oynadığımız futbolun karşılığını puan olarak alıyoruz. Genç oyuncularımız lige oynadıkları futbolla renk katıyor, renk katmaya da devam edeceğiz. Takımımız bugün çok iyi futbol ortaya koydu ve güzel bir galibiyet aldı. İnşallah bundan sonraki haftalarda da iyi gidişatımızı sürdürmek için daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Karşıyaka cephesi
Karşıyaka Teknik Direktörü Hüseyin Hamamcı ise ikinci yarıdaki etkisiz futbollarının mağlubiyeti getirdiğini ifade etti.

Maça iyi başladıklarını ancak devamını getiremediklerine dikkati çeken Hamamcı, şöyle devam etti:

"Elimizdeki kadro yapısıyla buraya puan almaya gelmiştik. Maçta öne geçmemize rağmen ikinci yarıda yediğimiz gollerle müsabakayı kaybettik. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. İki takımın da alt sıralarda olması maçın önemini biraz daha artırmıştı. En kötü buradan beraberlikle dönmek istiyorduk ama olmadı. Karşıyaka bulunduğu ortamdan en kısa zamanda kurtulmak durumunda. Önümüzde uzun bir maraton var."