Fırtına zirveyi bırakmadı!

Fırtına zirveyi bırakmadı!

Trabzonspor, Avrupa Ligi J Grubu'nda Lazio ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Temsilcimiz, bu sonucun ardından ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamladı.

Bu maç öncesi grupta yaptığı karşılaşmalarda 4 galibiyet, 1 beraberlik alan ve İtalya'ya 13 puanla lider giden Trabzonspor, 2. Lazio'yla yenişemedi. Maçta iki ekip de orta sahayı kalabalık tutarken, birbirlerine net fırsatlar vermedi. Temsilcimizde Malouda ve Henrique gole yaklaşan isimler olurken, Olcan ani ataklarla rakip kalede tehlikeli oldu. Buna karşın her iki takım da gol atamadı ve karşılaşma başladığı gibi sona erdi.

GALATASARAY'IN REKORUNA YAKLAŞTI
Bu sonucun ardından puanını 14'e çıkaran Trabzonspor, İtalya'dan lider döndü. Avrupa kupalarında en son yenilgisini 23 Şubat 2012'de deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında 4-1'lik sonuçla alan ve o tarihten sonra mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, yenilmezlik serisini de 14'e çıkardı. Daha önce peş peşe 5 deplasman karşılaşmasından zaferle ayrılarak Fenerbahçe'nin rekorune egale eden Bordo-Mavililer, Galatasaray'ın 15 maçlık yenilmezlik rekoruna bir adım daha yaklaştı.

LAZIO:0 - TRABZONSPOR:0

STAT:
Roma Olimpiyat
HAKEMLER: Clement Turpin, Frederic Cano, Nicholas Dano (Fransa)

LAZİO: Berisha, Cavanda, Biava, Novaretti, Radu, Ledesma, Onazi (Dk. 65 Hernanes), Anderson (Dk. 58 Candreva), Balde, Ederson (Dk. 75 Klose), Floccari
TEKNİK DİREKTÖR: Petkovic

TRABZONSPOR:
Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Aykut Demir, Colman, Aykut Akgün, Olcan Adın, Malouda, Alanzinho (Dk. 65 Yusuf Erdoğan), Henrique (Dk. 86 Emre Güral)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

Sarı kartlar: Dk. 22 Aykut Akgün, Dk. 59 Aykut Demir, Dk. 67 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Dk. 33 Biava, Dk. 85 Radu, Dk. 90+1 Candreva (Lazio)