Aslan'ın rakibi 90+3'te yıkıldı (ÖZET)

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio Serie A'da kazanmayı unuttu.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi ikinci turundaki rakibi Lazio'nun Roma Olimpiyat Stadı'nda Sampdoria ile yaptığı mücadeleyi hakem Gianpaolo Calverese yönetti.

Müsabakanın ilk yarısında Lazio, ev sahibi takım olarak baskı kurmaya çalışırken, konuk Sampdoria ise kontra ataklardan gol aradı ancak ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takım da birbirlerinin kalesinde tehlikeler yaratsa da ilk golü 78. dakikada Lazio buldu. Radu'nun ceza sahasının solundan ortaladığı topa iyi yükselen Alessandro Matri, düzgün kafa vuruşuyla ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.

Sampdoria'nın 90+2. dakikada kazandığı serbest vuruşu kullanan Ervin Zukanovic'in şutunda meşin yuvarlak, Laziolu Felipe Anderson'a çarptıktan sonra ağlarla buluştu ve skora denge geldi: 1-1.

Maçın uzatma dakikalarında gelen bu golle karşılaşma beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla, Lazio'nun galibiyet hasreti 8 haftaya çıktı. Karşılaşmadan iki takım da birer puanla ayrılırken, Lazio 20 puanla 12. sırada yer aldı. Maçta beraberliği son dakika kurtaran Sampdoria ise 17 puanla 16. basamakta kendine yer buldu.