Lazio - Galatasaray maçı öncesi olaylar çıktı

Lazio - Galatasaray maçı öncesi olaylar çıktı
Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak Lazio-Galatasaray maçı öncesi Roma'da iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı.

Roma Emniyeti'nden yapılan açıklamada, Olimpiyat Stadı yakınlarındaki Ponte Milvio semtinde iki takım taraftarlarının dün gece karşı karşıya geldiği, bu noktada müdahalede bulunan polisin 2 Türk taraftarı uyuşturucu madde bulundurmaktan gözaltına aldığı ifade edildi.

Roma şehir merkezinde de alınan önlemler kapsamında 200 kişinin güvenlik ve kimlik kontrolünden geçirildiği kaydedildi.

Bu arada, İtalyan basınına yansıyan bir başka haberde de 23 yaşındaki bir Türk taraftarın sırtına ve kalçasına bıçak sıyrıkları aldığı, hayati tehlikesi bulunmayan taraftarın Gemelli Hastanesi acil servisine kaldırıldığı iddia edildi. Yaralı taraftarın burada polise verdiği ifadede, kendisini Laziolu taraftarların bıçakladığını söylediği haberlere yansıdı.

AA muhabirinin, Gemelli Hastanesi Basın Ofisi'nden elde ettiği bilgiye göre, dün gece de bir Türk taraftar acil servise geldi ancak doktorların müdahalesini geri çevirip iyi olduğunu belirten formu imzaladıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Sayılarının yaklaşık bin 500 olduğu tahmin edilen Galatasaray taraftarları, Villa Borghese Parkı'ndan toplu halde maçın oynanacağı Olimpiyat Stadı’na götürülecek.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan durumu