Lawal'a dev talip!

Video yükleniyor...

Yeni sezonda iddalı bir kadro kurmak isteyen Eskişehirspor transfer çalışmaları sürdürürken, diğer yandan kadrosundaki oyunculara gelen transfer tekliflerini değerlendiriyor.

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'la gösterdiği performansla Süper Lig ve Avrupa'dan bir çok takımın radarına giren Raheem Lawal'a İtalya'dan teklif geldi. Salih Uçan'ında formasını giydiği Seri A ekiplerinden Roma, Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.  
 
İlk yapılan görüşmede Eskişehirspor'un istediği bonservis bedelini yüksek bulan Roma yönetimi, Lawal'ın bonservisi konusunda siyah kırmızılı yönetimle pazarlıklarını sürdürüyor. Eskişehirspor yönetiminin ise Lawal'ı belirledikleri değerde satmayı planladıkları ve bonservis konusunda anlaşılması halinde transferi önümüzdeki günlerde noktalamak istiyor.

Funes Mori'nin ardından santrafor bölgesine de transfer yapmayı planlayan Eskişehirspor, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Piere Webo'yu gündemine aldı. Kamerunlu oyuncunun menajeri ile görüşme gerçekleştiren Eskişehirspor yönetiminin Webo transferinde şartları zorlayacağı öğrenildi. Webo'nun istediği yıllık ücrette indirim yapması halinde Eskişehirspor yönetimi golcü oyuncuya imza attırıcak.

Micahel Skibbe'nin vereceği rapor doğrultusunda kadrosundaki bazı oyuncularla yolları ayırmayı planlayan siyah kırmzılı ekipte yönetim kurulu kararı ile Boffin ve Diego'yla yolları ayırma planlıyor. Yönetimin her iki oyunucu için gelecek olan teklifleri değerlendireceği öğrenildi.