Lanzini olmazsa Ruiz!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta İngiltere'de yapılan transfer zirvesiyle kadroya katılacak futbolcular konusunda izlenecek yol şekillendi.

Başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi; a takım sorumlusu Mete Vardar, dış ilişkilerden sorumla yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, teknik direktör Slaven Biliç ile bir araya gelerek transferi değerlendirdi.

Biliç görüşmede mutlaka takımın bir on numaraya ihtilacı olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine daha önce anlaşmaya varılan ancak River Plate'in yine d ağırdan aldığı ve imzayı geciktirdiği Manuel Lanzini tranferine yeniden ağırlık verilmesi görüşü ağırlık kazandı.

Siyah beyazlı yöneticiler, 21 yaşındaki Lanzini olmazsa, Kosta Rika'lı Bryan Ruiz'e yönelecek.

fulham'dan 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu Ruiz'i almaya çalışacak siyah beyazlılar10 numara transferiyle birlikte Gökhan Töre'yi de renklerine katmak istiyor.
doğal
Rubin Kazan ile Gökhan'ın bonservisi konusunda 4 milyon euroya anlaşan Beşiktaş, milli futbolcunun istediği senelik 2. 5 milyon euroluk ücretten indirim yapması bekliyor.

Gökhan'ın salı gününe kadar Beşiktaş'ın önerdiği rakamı kabul edip sözleşme imzalaması bekleniyor.

10 numara ve Gökhan Töre transferlerinin ardından Beşiktaş'ta gözler sağ bek transferine çevrilecek. Siyah beyazlıların elinde 8 futbolcunun yer aldığı bir liste olduğu ve bu adaylar üzerinde çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki futbolcular arasında Bursasporlu Şener Özbayraklı, Eskişehirsporlu Tarık Çamdal, Kardemir Karabüksporlu Erdem Özgenç ve Çaykur Rizesporlu Koray Altınay gibi isimlerin de yer aldığı öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş'ın efsane futbolcularından, gazeteci Vedat Okyar aramızdan ayrılışının 5. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.