İngilizler'den flaş iddia...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı hazırlıkları devam ederken, haftaya damgasını vuran olay başkan Aziz Yıldırım'ın Samandıra ziyareti oldu.

Başta takım kaptanları olmak üzere tüm oyuncularla görüşen Yıldırım'ın, ilk yarının kalan haftaları için sert uyarılarda bulunduğu öğrenilirken, özellikle saha için disiplinin daha sıkı bir sekilde sağlanması konusundada isteklerini sıraladığı belirlendi.

Ziyaret sonrasında gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalar yapan Yıldırım'ın Samandıra'da teknik direktör İsmail Kartal ile de uzun süren bir görüşme yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe'de cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesinde teknik direktör İsmail Kartal'ın kafasındaki savunma kurgusu da şekillendi. Kartal'ın bu maçtan itibaren bir oyuncunun kendi pozisyonu haricinde bir mevkide oynamasına sıcak bakmadığı bu nedenle stoperde Serdar Kesimal ve Kadlec ikilisine görev vereceği öğrenildi.

Bu düşünce doğrultusunda Mehmet Topal'ı yine ön liberoda görevlendirecek olan teknik kadronun, orta sahadaki diğer tercihler için son antremanı bekleyeceği, maç sabahı ise 11'i açıklayacağı ifade edildi.

Bu arada İngiliz basını, sarı lacivertlilerin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ile Southampton kulübünün ciddi bir sekilde ilgilendiğini iddia etti. Yapılan haberlede İngiliz ekibinin devre arasında bu transferi bitirmek için Fenerbahçe kulübünün kapısını çalacağı ifade edilirken, Kuyt'ın ise henüz geleceği için karar vermediği vurgulandı.