Kupa biletleri satışta

Kupa biletleri satışta
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. karşılaşmasında, 12 Şubat Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Medical Park Antalyaspor maçının biletleri satışa çıktı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'ında saat 20.00'de başlayacak maçın biletleri "bilet.galatasaray.org" resmi bilet sitesi üzerinden satışa sunuldu. Saat 11.00'de GS Bonus Kart sahipleri için satışa sunulan biletler, 16.00'da ise genel satışa çıkacak. Her taraftarın, sadece bir bilet alma hakkı bulunuyor.

Türk Telekom Arena için alınan kombine biletlerin geçerli olacağı karşılaşmada batı tribün 40 lira, güney misafir takım tribünü ise 30 lira olarak fiyatlandırıldı.

Açıklamada stat kapılarının saat 17.30'dan itibaren açılacağı kaydedilirken, şu uyarılarda bulunuldu:

"Karşılaşmada sezonluk kombine, loca ve VIP kartlar geçerli olacaktır. Kombine kart sahipleri, C kapısından giriş yaparak batı üst tribününde maçı izleyebilirler. VIP kombine kart sahipleri, E kapısından giriş yaparak batı alt tribününde maçı izleyebilirler. Loca sahipleri, E kapısından giriş yaparak kendileri için belirlenen localarda maçı izleyebilirler. Otopark kartı sahipleri, kartlarını göstererek stadyum otoparklarından ücretsiz olarak faydalanabilirler."