Krizi bu sözler bitirdi!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Diego Ribas krizi tatlıya bağlandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat yüz yüze görüştüğü Brezilyalı oyuncunun sorunlarını dinlediği ancak yapmış olduğu eylemin kabul edilemez olduğunu sambacıya ilettiği öğrenildi. 
 
Diego'nun görüşmede Türkiye'de ve Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu, maddi konuları da problem etmediğini dile getirdiği, tek isteğinin düzenli olarak forma giymek olduğunu söylediği belirlendi. 
 
Daha fazla forma şansı ve daha çok sorumluluk almak istediğini Başkan Aziz Yıldırım'a ifade eden Diego Ribas, ancak bu şekilde kendini gösterme şansını bulabileceğini söylediği gelen haberler arasında. 
 
Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyme isteğini de dile getiren Diego'nun, böyle bir krizin bir daha tekrar etmeyeceği konusunda da Başkan Aziz Yıldırım'a söz verdiği bildirildi. 
 
Sarı Lacivertli yönetim Diego görüşmesi sonrası yönetim kurulu toplantısında bir araya gelirken lige devam kararı aldılar. Bu kararda yaşanılan vahim saldırıya saha içerisinde cevap vermek isteyen Fenerbahçeli Futbolcuların etkisinin başrolde olduğu ifade edildi. 
 
Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde yarın kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Egemen, Bruno Alves, Raul Meireles, Diego Ribas, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz forma giyemeyecekler. 
 
İlk maçta deplasmandan galibiyetle dönmenin avantajını da hesaba katan İsmail Kartal'ın sahaya gençlerden oluşan bir onbir ile çıkmayı düşündüğü gelen haberler arasında. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe