"Kötü gidişata son vermek istiyoruz"

"Kötü gidişata son vermek istiyoruz"
1. Lig takımlarından Boluspor, yarın deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Adana'ya hareket etti.

Kırmızı-beyazlı ekip, kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinin önünde toplandı.

Bolu ekibi kurban kesiminin ardından edilen duadan sonra otobüsle İsranbul'a hareket etti. Bolsupor kafilesi, İstanbul'dan uçakla Adana'ya geçecek. Kafilede, sakatlığı bulunan Anco Jansen yer almadı.


"Bu maçta puan ve puanlar almak istiyoruz"

Takım Adana'ya hareket etmeden önce gazetecilere açıklamada bulunan kulüp başkanı Necip Çarıkçı, Adana Demirspor maçının 2 haftada aldıkları kötü sonuçlara son vermek adına çok önemli olduğunu belirtti.

Çarıkçı, 2 haftadır bu maçı beklediklerine değinerek, "Takımımızda 2 haftadan beri sakat ve cezalılar var. Adana Demirspor çok zor bir deplasman. Onlar da 3 puan için sahaya çıkacaklar. Biz de 2 haftadır devam eden kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Bu maçta puan ve puanlar almak istiyoruz." diye konuştu.

Sezonun ilk yarısının bitmesine 3 hafta kaldığını anımsatan Çarıkçı, kalan 3 maçta alacakları 5-6 puanın kendilerini mutlu edeceğini bildirdi.

Çarıkçı, devre arasında başlayacak ara transfer döneminde transfer yapmak zorunda olduklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Ocak ayında transferimiz başlayacak. Bu ara dönemde topçu almak çok zor çünkü hiçbir takım iyi topçularını vermez. Bizim futbolcu almamız gerekiyor. Bunun için de komitemiz çalışıyor. Bize ikinci yarı güç kuvvet verecekse takıma katkı sağlayacaksa transfer yapacağız. Yapmak zorundayız."

İkinci yarının daha zor geçeceğine işaret eden Çarıkçı, "Takımımızı yapacağımız takviyelerle biraz daha kuvvetlendireceğiz. Ligin ikinci yarısında daha iyi futbol oynayıp, mücadele eder hale getireceğiz." ifadesini kullandı.