Korukır'la yollar ayrıldı!

Korukır'la yollar ayrıldı!
Antalyaspor, Teknik Direktör Engin Korukır ile sözleşmesini karşılıklı fesh etti.
Korukır, Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelen taraftarlarla vedalaşarak kulüpten ayrıldı. Taraftarlar Korukır'a, "Körfezden doğan güneş, geleceğimizi aydınlattı. Seni çok seviyoruz Engin Hoca" pankartı açtı.

Taraftarlar, kulüp binasından dışarıya çıkan Teknik Direktör Korukır'ı omuzlara aldı. Grup daha sonra "İzmit'in gururu Engin Korukır", "Herkes unutur, Antalyalı unutmaz", "Gültekin Gencer hesap verecek" gibi sloganlar attı.

Korukır, burada yaptığı konuşmada, kulüpten ayrılırken üzüntü duyduğunu ve Antalyaspor gibi bir kulüpte hocalık yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Kendisinin, Antalyaspor'un değerini çok iyi bildiğini dile getiren Korukır, "Bu kulübe 9 Haziran'da geldim. O günden bu yana evime 3 veya 4 kere gittim. Şimdi de çıkıyorum. Herkese hakkımı helal ediyorum. Ben bir hata yapmadım. benim tek hatam çok çalışmaktı" dedi.

Taraftarlara minnettar olduğunu dile getiren Korukır, şunları kaydetti:

"İlk geldiğimde beni istemeyen taraftarlar da vardı ama şimdi hepsi beni severek buradan yolcu etmeleri para pulla ölçülecek şeyler değil. Mukavelemi fesih ederken de yardımcı antrenörlerle birlikte alacağımız 300 bin liranın neredeyse yarısını almadık. Kulüpten sadece 175 bin lira alacağız. Ben, takımı utanılacak bir yerde bırakmadım. Ne için gönderildiğimi herhalde yönetim kurulu açıklar. Bu takımdan, beni çok mutlu edecek bir şey istiyorum. O da bu takımın şampiyon olmasıdır. Allah Antalyaspor'un yolunu açık etsin."

- Antalyaspor'dan açıklama

Antalyaspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada da Teknik Direktör Engin Korukır ile sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edildiği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"19 Temmuz 2014 tarihinde Antalyaspor A.Ş'de göreve başlayan Profesyonel Futbol Takımımız Teknik Direktörü ve ekibi 10 Kasım 2014 tarihi itibarıyla anlaşarak sözleşmelerini karşılıklı olarak fesih etmişlerdir. Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu olarak Teknik Direktör Sayın Engin Korukır ve ekibine, kulübümüze bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz."

Korukır'ın, Altınordu maçı sonrasında yönetim tarafından istifası istenmiş ancak tecrübeli teknik adam istifa etmeyeceğini açıklamıştı.