"Korkmaz'la karşılıklı feshettik"

"Korkmaz'la karşılıklı feshettik"

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, teknik direktör Bülent Korkmaz ile sözleşmeyi karşılıklı feshettiklerini söyledi.

Mehmet Çavuşoğlu ve futbol şube sorumlusu Evsel Yılmaz, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde uzun bir süre görüştü. Görüşme sırasında tesislere noterin geldiği gözlendi.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Çavuşoğlu, yollarını ayırma kararı aldıkları Korkmaz'ın bugüne kadar doğan alacaklarından başka kulüpten bir maddi talebinin olmadığını kaydetti.

Bülent Korkmaz ve ekibine bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Çavuşoğlu, ''Bülent Korkmaz ile sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshettik. Korkmaz ve ekibine anlayışlarından dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

Çavuşoğlu, yeni teknik direktör arayışlarıyla ilgili bir soruya, ''Görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler sürerken isim açıklamayı doğru bulmuyoruz'' diye yanıtladı.

Bülent Korkmaz ise tesislere yardımcıları ile birlikte Gaziantepspor maçı hazırlıkları için geldiğini dile getirerek, ''Yönetimin bizimle yollarını ayırdığını Bursa'ya geldiğimizde öğrendik. Konuyla ilgili yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Şimdilik başka bir açıklama yapmayacağım'' diye konuştu.

Bu arada yeşil-beyazlı yönetimin teknik direktör adayları arasında Samet Aybaba ve Yılmaz Vural'ın olduğu öğrenildi.