"Kontrol bizim elimizde"

"Kontrol bizim elimizde"
PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un tecrübeli teknik direktörü Yücel İldiz, "Bizim açımızdan bakıldığında kesinlikle kazanmamız gereken bir haftaya girdik." dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini final niteliğinde maçların beklediğine dikkati çekerek, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın iyi olduğunu ve bu zaman zarfında çok çalışma şansı yakaladıklarını söyledi.

İlk olarak hafta sonu deplasmanda oynayacakları Boluspor engelini geçmek istediklerini anlatan İldiz, "Bizim açımızdan bakıldığında kesinlikle kazanmamız gereken bir haftaya girdik. Ligin ikinci sırasındayız ve hemen peşimizden gelen takımlar var. Kalan maçlarımız final havasında geçecek. Her maçı ayrı ayrı düşünerek ona göre hareket etmeliyiz. Şu anda kontrol elimizde ve bunu kaybetmek istemiyoruz. Boluspor gerçekten kazanmak isteyecek ve güçlü bir rakip. Kazanan taraf olmalıyız." diye konuştu.

Öte yandan kırmızı mavili ekip, 3 Nisan Pazar günü Bolu'da oynayacağı maçın hazırlıklarını İldiz yönetiminde Çamlık Tesisleri'nde bütün futbolcuların katılımıyla sürdürdü.