"Kolları Galatasaray için sıvayacağız"

"Kolları Galatasaray için sıvayacağız"
Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Turgay Kıran, seçime çok ciddi bir katılımın olacağını düşündüklerini belirterek, "Diğer taraf 3 bini geçmek için uğraşırken, biz 5 bini, 6 bini bulmak istiyoruz" dedi.

Kıran, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nde (GSYİAD) yapılan toplantıda, üyelere projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Son dönemde birçok Galatasaraylı'ya ulaşmaya çalıştığını ve dernekleri gezdiğini kaydeden Kıran, "İki gün sonra seçim var. Çok ciddi bir katılım olacağını düşünüyoruz. Diğer taraf 3 bini geçmek için uğraşırken, biz 5 bini, 6 bini bulmak istiyoruz. Bu seçim çok önemli" diye konuştu.

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise Galatasaray Kulübü'nde başkanlık görevine üç aday bulunduğunu hatırlatarak, "Çok keyifli bir seçim süreci geçiyor. Projeler, ekipler çok zengin. Kulüp sadece maddi olarak değil, beceri ve proje anlamında çok zengin. İnşallah önümüzdeki hafta şampiyonlukla da bunu taçlandıracağız. El ele verip kolları Galatasaray için sıvayacağız'" ifadelerini kullandı.