"Kolay maç yok"

Video yükleniyor...

Turkish Airlines Euroleaugue Top 16 turu E Grubu 5. haftasında Hırvatistan'ın Cedevita Zagreb takımını 86-73 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic,maçın ardından Lig TV'ye konuştu.

"Taraftarımız inanılmaz bir destek verdi"
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, "Kenardan gelen oyuncularımız doğrudan sayı atmak istiyor. Sayı atmak dışında diğer şeylere, özellikle de savunmaya önem göstermediler ve sonuç olarak rakibimiz geri geldi. Kendimize ve rakibimize saygı duymamız gerekiyor. Çünkü THY Avrupa Ligi'nde kolay maç yok" ifadelerini kullandı.

Rakiplerinin çok tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayan Sırp başantrenör, "Rakibimiz savunma açısından çok iyi hazırlanmıştı. Son çeyrekte savunmalarını çözdük ve bu şekilde maçı kazandık. Taraftarımız inanılmaz bir destek verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Obradovic ayrıca, maç sırasında sakatlanan Antic ve Sloukas'ın durumlarının yarın yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağını kaydetti.

Fenerbahçeli oyuncu Luigi Datome ise karşılaşmanın başındaki oyunu maç boyu sürdüremeyerek rakibe çok fazla özgürlük verdiklerini ancak sonunda iyi bir galibiyet aldıklarını aktardı.

Cedevita Zagreb cephesi
Cedevita Zagreb Başantrenörü Veljko Mrsic ise Fenerbahçe'nin galibiyeti kendilerinden daha fazla hak ettiğini söyledi.

Maça çok kötü başladıklarını ifade eden Mrsic, "Fark çift hanelere çıksa da toparlamayı bildik. Son 5 dakikaya kadar mücadelemiz sürdü. Çok fazla top kaybı yaptık. Hep dışarıdan üçlük atarak maçı kazanmaya çalıştık. Sonuç olarak Fenerbahçe galibiyeti hak etti" değerlendirmesinde bulundu.

Cedevita Zagreb'in oyuncularından James White da genel olarak iyi oynadıklarını ve son dakikalarda maçı kaybettiklerini dile getirdi.