Kocaman: "Gelecek sezon da buradayım"

Kocaman: "Gelecek sezon da buradayım"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, gelecek sezon da Konya ekibinde kalmak istediğini açıkladı.

Kocaman, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, başarılı bir sezon geçirmelerine rağmen sürekli sezon sonunda görevi bırakacağının iddia edildiğini söyledi.

Birkaç güne kadar kafasında soru işaretleri olduğunu belirten Kocaman, "Şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Torku Konyaspor'un farklı bir tasarrufu yoksa eğer, gelecek sezon takımda kalacağım. Önümüzdeki senenin planlamalarını yapıyoruz" dedi.

Kocaman, hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynayacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Çaykur Rizespor maçını kazanırsak 8. sıra garanti olacak. Bir alt sırada Mersin İdmanyurdu olduğu için Avrupa kupalarına katılma anlamında 7. ile 8. sıra arasında bir fark olmayacak. Üzerimizdeki takımlardan bazılarının bir takım nedenlerden dolayı Avrupa kupalarına katılamayacakları söyleniyor. Ancak şu an için net bir şey söylemek zor. Biraz daha bekleyip, durumu görmekte fayda var. Bizim birinci önceliğimiz, Çaykur Rizespor maçını kazanmak. Umarım galibiyetle ayrılırız."

Bu arada, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor'da, sakatlığı süren Vukovic ve Marica antrenmana katılmazken, Uğur İnceman takımdan ayrı çalıştı.