Kocaman geldi dertler bitti

Kocaman geldi dertler bitti
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 4 maçta 3 galibiyet alan yeşil-beyazlılarda yüzler gülüyor.

Takımın başına getirilmesinin ardından ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası maçında Altay ile karşılaşan Kocaman ve ekibi, bu müsabakadan 2-1 galip ayrıldı ve gruplara kaldı. Ardından Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor maçında Torku Konyaspor seyircisinin önüne çıkan Aykut Kocaman, bu maçtan da 1-0'lık skorla 3 puan aldı.

Daha sonra deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'a 3-2 yenilen yeşil-beyazlılar, Kocaman ile ilk yenilgisini aldı. Konya ekibi en son sahasında Gaziantepspor'u konuk etti. Torku Konyaspor, rakibini 2-0 yenerek, 3 puan almayı başardı. Kocaman yönetiminde 4 maçta 3 galibiyet alan yeşil-beyazlılarda elde edilen bu başarı yüzleri güldür.

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçından galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Aykut Kocaman'ın takıma gelmesiyle olumlu bir hava yakaladıklarını dile getiren Aksoy, "Aykut hocanın gelmesiyle 4 maçta 3 galibiyet aldık. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kaldık. Ligde de yükselişimiz sürüyor" dedi.

Aksoy, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kariyerli biri olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Hocamız takımı tanımaya başladı. Milli maç arası da bu açıdan iyi oldu. Önümüzdeki günler daha iyi olacak. Hocamız takıma sistemini yavaş yavaş oturtmaya başladı. Kadromuzun iyi olduğunu biliyoruz. Takım birlikteliği oyuna da yansıyınca olumlu sonuçlar almaya başladık. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alacağız. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz."