Kocaman dönemi başlıyor!

Video yükleniyor...

Torku Konyaspor'da 8 sezon aradan sonra yeniden teknik direktör Aykut Kocaman dönemi başlıyor.

Kasımpaşa ile oynanan ve 2-0 kaybedilen Spor toto Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran yeşil beyazlı kulüp; teknik adam arayışında sonuca ulaştı.
Torku Konyaspor kulübü internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Torku Konyaspor'umuzda Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından yapılan görüşmeler sonucunda teknik direktör Aykut Kocaman ile anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüz ile teknik direktör Aykut Kocaman arasındaki resmi sözleşme 28 Ekim Salı günü Konya'da imzalanacaktır. Bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diler, spor kamuoyunun bilgisine sunarız. " ifadeleri kullanıldı.

Torku konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaşanılan teknik direktör değişikliğinin ve Aykut Kocaman'ın 8 sezon aradan sonra yeniden Torku Konyasporun başına geçmesinin takıma olumlu yansıyacağına inandığını söyledi.

Bu arada torku Konyasporun Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında 3 Kasım Pazartesi günü Konya Büyükşehir Torku Arena'da Kardemir Karabükspor ile oynayacağı mücadelenin biletleri 10 ile 100 lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıktı.