Kocaelispor'da imza şov !..

Kocaelispor'da imza şov !..
Kocaelispor'un dış transferde 9, altyapıdan da 2 futbolcuyla sözleşme imzaladığı bildirildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik asbaşkan Murat Karayel eşliğinde toplu imza töreni gerçekleştirildiği belirtildi.

Törende, önceden anlaşma sağlanan Luka Zinko, Akeem Agbetu, Reshad Sadigov, Ramal Hüseynov, Levent Kartop, Hasan Uğur, Ali Bayraktar, Ergin Yücetaş ve Cem Sinan Vergül, altyapıdan ise Koray Göksu ve Uğur Daşdemir ile sözleşme imzalandı.
Açıklamada, futbolcular hakkında şu bilgiler verildi:
''Slovenya'nın Domzale takımından 25 yaşındaki orta alan oyuncusu Luka Zinko ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı. Futbola NK Slovan takımında başlayan Zinko, 25 kez Slovenya Milli takımına çağırıldı ve 3 kez milli takım formasını giydi.

Futbola Nijerya'da FC Ebedei takımının alt yapısında başlayan forvet oyuncusu Akeem Agbetu (21
), son kulübü Danimarka 1. Lig takımlarından Kolding FC'den Kocaelispor'a kiralık geldi. 6 aylığına kiralanan futbolcunun satın alma opsiyonu Kocaelispor'da bulunuyor.
Azeri futbolcu Ramal Hüseynov (25) Shafa Baku takımında futbola başladı. Son olarak Fc Baku takımı formasını giyen Hüseynov sağ kanat mevkisinde görev alıyor. Hüseynov ile 6 aylık kiralık olarak sözleşme imzalanmış olup, satın alma hakkı Kocaelispor kulübünde bulunmaktadır.

Azerbaycan milli takım kaptanı stoper Reshat Sadigov (27) 47 kez milli takım formasını giydi. Sırasıyla PFK Turan Tovuz, PFC Neftchi Baku, Foolad F.C, PFC Neftchi Baku, Kayserispor ve son olarak tekrar PFC Neftchi Baku formalarını giyen Sadigov ile 6 aylık sözleşme imzalandı.

Denizli doğumlu futbolcu Levent Kartop (30) Denizlispor'da futbola başladı. Muğlaspor, Nevşehirspor, Denizlispor, Ankaragücü, Konyaspor, Antalyaspor, Adana Demirspor ve son olarak Azerbaycan'ın Neftçi takımında forma giyen tecrübeli orta alan oyuncusu Kartop ile 6 aylık sözleşme imzalandı.
Dortmund doğumlu futbolcu Hasan Uğur (32), Gaziantepspor, Denizlispor, Konyaspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Sakaryaspor formaları giydi. Tecrübeli orta alan oyuncusu ile 6 aylık sözleşme imzalandı.

Akçaabat doğumlu futbolcu Ali Bayraktar (24), Akçaabat Sebatspor'da futbola başladı. Gaziantepspor, Eskişehirspor, Hacettepespor ve Denizlispor formasını giyen Bayraktar, satın alma opsiyonu Kocaelispor kulübünde olmak kaydıyla kiralık olarak 6 aylık sözleşmeye imza attı.
Futbola başladığı Kocaelispor'da 2005 yılına kadar forma giyen Cem Sinan Vergül (31), önce Antalyaspor'a sonra tekrar Kocaelispor'a, sezon başında da Giresunspor'a transfer oldu. Vergül ile sezon sonuna kadar anlaşma yapıldı.

Almanya Mönchengladbach doğumlu futbolcu Ergin Yücetaş (31), Borussia Monschengladbach takımı alt yapısında futbola başladı. Bayer Leverkusen, Erzurumspor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Ankaragücü, Samsunspor, Çaykur Rizespor, Boluspor ve Bozuyükspor formaları giyen orta alan oyuncusu Yücetaş ile 6 Aylık sözleşme imzalandı.

Kocaelispor PAF Takımında forma giyen Uğur Daşdemir (18) ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

İzmit doğumlu stoper Koray Göksu (20) geçtiğimiz yıl Süper Genç takımımızda forma giymişti. Bu sezon PAF takım için yaşı dolması nedeniyle forma giyemeyen Koray Göksu devre arası kampına çağırıldı ve iyi performans göstermesi sebebiyle tekrar A Takım bünyesine katıldı.''

Öte yandan, Kocaelispor internet sitesinde tecrübeli futbolcu Bülent Bölükbaşı ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini de duyurdu.